perjantai 16. toukokuuta 2014

Perillä ollaan!

Täällä sitä ollaan ja hengissä vieläpä! :D Lennot meni yllättävän hyvin, vaikka panikoin etukäteen, että miten löydän oikeille porteille. Lensin siis Kpo-Hki-Tukholma-Addis Abeba-Dar es Salaam. Olotila vaihteli koko matkan ajan innostuksesta itkuun. Matkalla tuli kohdattua monta ystävällistä ihmistä. Darissa kentällä oli vastassa Art in Tanzanian työntekijä auton kanssa. 

Matka kentältä tänne Bahari Beachille tuntu pitkältä. En tiiä kauanko aikaa meni kun ei tullu kelloa katsottua. Ympärillä oli niin paljon kaikkee uutta ihmeteltävää. Liikenne oli melko sekavaa ja ihmisiä kulki tien yli ja autojen seassa miten sattui. Kaiken maailman kaupustelijoita kierteli pysähdyksissä olevien autojen ikkunoilla ja kerkesin kuulla ensimmäiset valkonaama huudotkin. Myös tienvarret oli täynnä kauppiaita. Ilma oli tukahduttavan kuuma. Matkalla näin asutusta alkeellisista hökkeleistä korkeilla muureilla aidattuihin hienoihin kivitaloihin. Aluksi pidin laukkua sylissäni, mutta kuski kehotti laskemaan sen piiloon, koska auton ikkunat olivat auki ja joku olisi voinut tulla repimään laukun sylistäni.

Hotellille päästyä olo oli sekava pitkän matkustamisen ja tuntemattoman ympäristön vuoksi. Majotuin samaan huoneeseen neljän tanskalaisen tytön kanssa. Mukavia tyyppejä. Tosin ovat lähdössä piakkoin. Kävin "suihkussa" ja vaihdoin hiestä märät vaatteet sekä purin tavarat. Kohta pääsee syömään! Tänään on luvassa myös erään työntekijän läksiäisjuhla. Täällä on jo ihan pilkko pimeetä!

2 kommenttia:

  1. Luin jo aikasemmin ko julkasit tämän mutta jäi kommentoimatta :)

    Huuteli siis, MUZUNGU! :D Varmaan.
    Sano jolleki kavereilles, oooo banangee.

    Miten menny, onko maha pysyny ok:na uuen ruuan kanssa?
    Onko sulla maitohappobakteereja siellä mukana? :D

    VastaaPoista
  2. Joo muzungu. Mitä banangee tarkottaa? :D Maha on ollu viime päivät aika sekasi, mutta ei oo onneks haitannu. Ja joo syön maitohappobakteereja.

    VastaaPoista